Ramiz Dayı Ayvalık'ta

Hayattan çok almış, ama hayata çok da vermiş bir adam. Ramiz, Ezel’e hala hayatı öğretiyor. Unutmamayı ve dünyaya yepyeni, akıllı, kuşkucu ve hiç kapanmaz gözlerle bakmayı öğretiyor” diye konuştu.



Son günlerde dizi film tutkunlarının vazgeçemediği ‘Ezel’ dizisinin Ramiz Dayısı, Tuncel Kurtiz önceki gün ailesiyle tatil amacıyla geldiği Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde hayranları tarafından adeta sevgi çemberine alındı. Yılların eskitemediği tiyatro oyuncusu Tuncel Kurtiz; Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşenel ile paylaştığı ‘Ezel’ dizisi ile sanat yaşamında adeta ikinci baharını yaşadığı belirtiliyor.
‘Ezel’ dizisinin kısa zamanda reyting rekorlarını kırmasıyla birlikte, ‘Ramiz Dayı’ karakteriyle yeniden popüler olan ünlü oyuncu Kurtiz, önceki gün ailesiyle birlikte Ayvalıktaydı. Dizinin başrol oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlere bir hafta ara verilmesiyle soluğu Edremit’teki evinde alan Tuncel Kurtiz, önceki gün de Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Ayvalık’ı günü birlik gezme fırsatı buldu. Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Ayvalık’a sık sık geldiğini belirten ünlü oyuncu, ilçenin cadde ve sokaklarında gezerken adeta hayranlarının ablukası altına alındı. Ünlü oyuncu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için yarışan hayranlarını kırmayan Kurtiz, onlarla bol bol fotoğraf çektirip, sohbet etti.
Ayvalık’ın hayatında çok önemli bir yerinin olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz, “Ben 10 yaşındayken, babam Ayvalık’ta kaymakamlık görevinde bulunuyordu. Bu yüzden de çocukluğumun birkaç senesi bu güzel ilçede geçti. Ayvalık’ın tarihi dokusunun korunması nedeniyle yıllar öncesindeki gibi kalması her gelişimde beni çocukluğumdaki hatıralara götürüyor” diye konuştu.


(Alıntı)

0 yorum:

Yorum Gönder

Konuya Yorum Yapmak İstiyorsanız--> Yorumlama biçimi Kısmından "Anonim"i Seçip Yorumunuzı Yazın ve "Yorum Gönder Butonuna Basınız