24.Bölüm Özeti Ezel,Ezel 24.Bölüm Özeti


Ezel dizisi son bölüm yine heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Ezel dizisi son bölümde yine akıllara durgunluk veren oyunlar oldu ve yaşandı. İşte Ezel dizisi son bölüm özeti...

Ezel dizisi son bölüm yine izleyenlerine güzel dakikalar yaşattı. Bu yayınlanan son bölümde Cengiz'e kurulan oyunlar devam etti. Eski Ömer yani şimdiki haliyle Ezel Cengiz'e hapis hayatı yaşatarak esas intikam oyunlarına başlamış oldu. Eyşan ve Ali de bu plan'a katkıda bulundular ve Cengiz'i Ali'nin işlediği cinayetten dolayı içeri attırdılar. Ezel dizsin de bu gelişmeler yaşanırken Ali ve Eyşan Cengiz'in durumuna çok üzülmelerine rağmen bu oyuna yardım ettiler.


Ezel'in kendisi de Cengiz'in içeride yaşadığı durumu kendi gözleriyle görmek için kendini bir kez daha hapis hayatına mahkum etti. Ezel Cengiz'in hapiste yaşadığı acıyla beraber eski dostluklarını hatırladı ve kendisini tutamayıp oda göz yaşı döktü.


Ezel dizisinde Ezel böylece Cengiz'e kendisini vazgeçilmez bir dost gibi gösterip oyunlarına devam etti. Diğer bir yandan ise oyunların başlangıcı Ramiz Dayı'nın kızının Cengiz'den yardım istemesiyle başladı. Bu yardım Ramiz Dayı'nın kızının evinden pasaportlarını alıp ona getirmesiydi. Cengiz bunu kabul etti ve Ramiz Dayı'nın kızına bu yardımı etti ederken de kolundan bir yara aldı.


Ve böylece bu kan lekesini Ali'nin işlediği suçla beraber birleştirerek Cengiz'i suçlu gibi gösterdiler.


Ezel dizisinin gelişmeleri için yeni bölümleri bekleyeceğiz ve bu gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz...!

0 yorum:

Yorum Gönder

Konuya Yorum Yapmak İstiyorsanız--> Yorumlama biçimi Kısmından "Anonim"i Seçip Yorumunuzı Yazın ve "Yorum Gönder Butonuna Basınız